Pisos amb terrassa

185.000€

Carrer Barri de la Salut - Manlleu

Nova promoció! Pisos amb terrassa en venda a Manlleu

Nova promoció de CODOL. Pisos situats a la zona de les piscines de Manlleu, al barri de La Salut. Bloc d'obra vista situat darrera el Mes K Pa amb accés pel carrer Miriana. Planta baixa. Disposa de 3 habitacions (1 tipus suite amb bany, 1 doble i 1 individual). Pisos equipats amb armaris i electrodomèstics (forn, microones, nevera i rentaplats). Cuina de disseny amb mobles fins al sostre, encimera de silestone i sòcols blancs. Barra alta per posar-hi tamburets. Tiradors integrats, nevera i rentaplats integrades, aixetes monocomandament, pica inox sota encimera i placa d'inducció. Campana decorativa. Il·luminació integrada al sostre amb llums Led, mecanismes de la marca SIMON. Terres de gres porcellànic tant per a interiors com exteriors. Fusteria interior amb portes llises massisses DM lacades blanques, portes interior de pas enrassades, manetes de disseny, armaris de portes practicables llises CARRÉ. Tancaments d'alumini gris grafit amb ruptura de pont tèrmic, vidres tipus Climalit baix emissiu i persianes motoritzades al menjador sala-d'estar amb polsador. Sortida a terrassa (55 m2 aprox.). Calefacció amb gas natural. Control termostàtica programable. Banys equipats amb mobles de bany, aixetes marca GROHE, plat de dutxa acrílic amb mampara de vidre, sanitaris marca ROCA i tovallolers. Pre-instal·lació de rentadora i aire a condicionat. Ascensor hidràulic amb portes automàtiques. Video-porter. Armaris encastats. Seguretat a les finestres exteriors. Comunitat de 8 pisos. Possibilitat de plaça d'aparcament i traster al mateix edifici. Informa't sense cap compromís.

 • 3
 • 2
 • 87 m2

PREU: 185.000€

170.000€

Carrer Baixa Cortada - Manlleu

Pis en venda a Manlleu

Pis Àtic en venda a Manlleu. Al centre, a tocar de la plaça Fra Bernadi. Pis de més de 200 metres quadrats, amb grans terrasses porxades, tot en una única planta. Orientació migdia. Vistes excepcionals. 5 habitacions, 2 banys, gran cuina office. Plaça d'aparcament inclosa en el preu i una altre plaça opcional en el mateix edifici. Moltes possibilitats de millora. Ascensor.

 • 5
 • 2
 • 212 m2

PREU: 170.000€

198.000€

Carrer Barri de la Joanot Martorell - Torelló

Pis amb terrassa, pàrquing i traster en venda a Torelló

Pis amb molta llum, espaiós, gran amb una terrassa espectacular a la coberta (Superfície 75,26 m2) amb accés escala comunitària. Nova promoció de CODOL. Pis situat a la zona de la Joanot Martorell. Bloc modern amb accés pel carrer Puigsacalm. Disposa de 3 habitacions (2 dobles i 1 individual) i 1 bany complet amb plat de dutxa. Equipat amb armaris i electrodomèstics. Cuina de disseny amb mobles fins al sostre, encimera de silestone i sòcols blancs. Tiradors integrats, aixetes monocomandament i pica inox sota encimera. Il·luminació integrada al sostre amb llums Led. Terres de gres porcellànic. Fusteria interior amb portes llises massisses DM lacades blanques, manetes de disseny, armaris de portes practicables llises. Tancaments d'alumini amb ruptura de pont tèrmic i vidres tipus Climalit baix emissiu. Calefacció amb gas natural. Control termostàtica programable. Banys equipats amb mobles de bany, plat de dutxa amb mampara de vidre, sanitaris i tovallolers. Ascensor hidràulic amb portes automàtiques. Video-porter. Safareig. Plaça d'aparcament i traster al mateix edifici. Ports USB a l'habitació de matrimoni. QUOTA HIPOTECA: 624 € (Cal tenir una entrada del 10% + les despeses de la compravenda). Informa't sense cap compromís.

 • 3
 • 1
 • 98 m2

PREU: 198.000€

198.000€

Carrer BARRI DE LA JOANOT MARTORELL - Torelló

Pis amb terrassa, pàrquing i traster en venda a Torelló

Nova promoció de CODOL. Pis situat a la zona de la Joanot Martorell. Bloc modern amb accés pel carrer Puigsacalm. Planta baixa. Disposa de 3 habitacions (2 dobles i 1 individual) i 1 bany complet amb plat de dutxa. Equipat amb armaris i electrodomèstics. Cuina de disseny amb mobles fins al sostre, encimera de silestone i sòcols blancs. Tiradors integrats, aixetes monocomandament i pica inox sota encimera. Il·luminació integrada al sostre amb llums Led. Terres de gres porcellànic. Fusteria interior amb portes llises massisses DM lacades blanques, manetes de disseny, armaris de portes practicables llises. Tancaments d'alumini amb ruptura de pont tèrmic i vidres tipus Climalit baix emissiu. Calefacció amb gas natural. Control termostàtica programable. Banys equipats amb mobles de bany, plat de dutxa amb mampara de vidre, sanitaris i tovallolers. Ascensor hidràulic amb portes automàtiques. Video-porter. Safareig. Terrassa 69,75 m2 (accés escala comunitaria). Ports USB a l'habitació de matrimoni. Plaça d'aparcament i traster al mateix edifici. QUOTA HIPOTECA: 624€ (Cal tenir una entrada del 10% + les despeses de la compravenda) Informa't sense cap compromís.

 • 3
 • 1
 • 94 m2

PREU: 198.000€

198.000€

Carrer barri de la joanot martorell - Torelló

Pis amb terrassa, pàrquing i traster en venda a Torelló

Nova promoció de CODOL. Pis situat a la zona de la Joanot Martorell. Bloc modern amb accés pel carrer Puigsacalm. Planta baixa. Disposa de 3 habitacions (2 dobles i 1 individual) i 1 bany complet amb plat de dutxa. Equipat amb armaris i electrodomèstics. Cuina de disseny amb mobles fins al sostre, encimera de silestone i sòcols blancs. Tiradors integrats, aixetes monocomandament i pica inox sota encimera. Il·luminació integrada al sostre amb llums Led. Terres de gres porcellànic. Fusteria interior amb portes llises massisses DM lacades blanques, manetes de disseny, armaris de portes practicables llises. Tancaments d'alumini amb ruptura de pont tèrmic i vidres tipus Climalit baix emissiu. Calefacció amb gas natural. Control termostàtica programable. Banys equipats amb mobles de bany, plat de dutxa amb mampara de vidre, sanitaris i tovallolers. Ascensor hidràulic amb portes automàtiques. Video-porter. Safareig. Plaça d'aparcament i traster al mateix edifici. Terrassa 96,66 m2 (accés escala comunitaria). Port USB a l'habitació de matrimoni. QUOTA HIPOTECA: 624 € (Cal tenir una entrada del 10% + les despeses de la compravenda). Informa't sense cap compromís.

 • 3
 • 1
 • 100 m2

PREU: 198.000€

184.000€

Carrer Barri de la Joanot Martorell - Torelló

Pis amb terrassa, pàrquing i traster en venda a Torelló

Nova promoció de CODOL. Situat a la zona de la Joanot Martorell. Superfície 105 m2. Bloc modern amb accés pel carrer Puigsacalm. Disposa de 3 habitacions (2 dobles i 1 individual) i 1 bany complet amb plat de dutxa. Equipat amb armaris i electrodomèstics. Cuina de disseny oberta al menjador amb mobles fins al sostre, encimera de silestone i sòcols blancs. Tiradors integrats, aixetes monocomandament i pica inox sota encimera. Il·luminació integrada al sostre amb llums Led. Terres de gres porcellànic. Fusteria interior amb portes llises massisses DM lacades blanques, manetes de disseny, armaris de portes practicables llises. Tancaments d'alumini amb ruptura de pont tèrmic i vidres tipus Climalit baix emissiu. Sortida a terrassa (42,46 m2 aproximadament) Calefacció amb gas natural. Control termostàtica programable. Banys equipats amb mobles de bany, plat de dutxa amb mampara de vidre, sanitaris i tovallolers. Ascensor hidràulic amb portes automàtiques. Video-porter. Port USB a l'habitació doble. Plaça d'aparcament i traster al mateix edifici. QUOTA HIPOTECA: 579€ (Cal tenir una entrada del 10% + les despeses de la compravenda).Informa't sense cap compromís.

 • 3
 • 1
 • 105 m2

PREU: 184.000€

87.800€

Passatge Parramón - Montesquiu

Pis amb pàrquing en venda a Montesquiu

Edifici construït l'any 2008. Bon estat de conservació. Superfície 92 m2 distribuïts en un rebedor, cuina gran i independent, menjador-sala d’estar, 2 habitacions (1 tipus suite amb bany complet), 1 bany principal amb banyera. Terrassa (s’hi accedeix desde l’habitació doble). Acabats de qualitat. Tancaments d'alumini. Fusteria interior de fusta massissa. Terres de gres. Calefacció gas natural. Inclou plaça d'aparcament situada a la planta soterrània del mateix edifici. Informa't sense cap compromís.

 • 2
 • 2
 • 92 m2

PREU: 87.800€

165.000€

Carrer Barri de la Joanot Martorell - Torelló

Pis amb terrassa, pàrquing i traster en venda a Torelló

Nova promoció de CODOL. Pis situat a la zona de la Joanot Martorell. Bloc modern amb accés pel carrer Puigsacalm. Planta baixa. Disposa de 3 habitacions (1 doble i 2 individual) i 1 bany complet amb plat de dutxa. Equipat amb armaris i electrodomèstics. Cuina de disseny amb mobles fins al sostre, encimera de silestone i sòcols blancs. Tiradors integrats, aixetes monocomandament i pica inox sota encimera. Il·luminació integrada al sostre amb llums Led. Terres de gres porcellànic. Fusteria interior amb portes llises massisses DM lacades blanques, manetes de disseny, armaris de portes practicables llises. Tancaments d'alumini amb ruptura de pont tèrmic i vidres tipus Climalit baix emissiu. Calefacció amb gas natural. Control termostàtica programable. Banys equipats amb mobles de bany, plat de dutxa amb mampara de vidre, sanitaris i tovallolers. Ascensor hidràulic amb portes automàtiques. Video-porter. Safareig. Terrassa (23,30 m2). Ports USB a l'habitació de matrimoni. Plaça d'aparcament i traster al mateix edifici. QUOTA HIPOTECA: 520 € (Cal tenir una entrada del 10% + les despeses de la compravenda). Informa't sense cap compromís.

 • 3
 • 1
 • 88 m2

PREU: 165.000€


Resolem tots els teus dubtes i t’acompanyem en tot el procés.