Pisos de nova construcció

175.000€

Carrer Barri de la Salut - Manlleu

Nova promoció! Pisos en venda a Manlleu

Nova promoció de CODOL. Pisos situats a la zona de les piscines de Manlleu, al barri de La Salut. Bloc d'obra vista situat darrera el Mes K Pa amb accés pel carrer Miriana. Disposa de 3 habitacions (1 tipus suite amb bany, 1 doble i 1 individual). Pisos equipats amb armaris i electrodomèstics (forn, microones, nevera i rentaplats). Cuina de disseny amb mobles fins al sostre, encimera de silestone i sòcols blancs. Tiradors integrats, nevera, rentaplats i campana extractora integrades, aixetes monocomandament, pica inox sota encimera i placa d'inducció. Il·luminació integrada al sostre amb llums Led, mecanismes de la marca SIMON. Terres de gres porcellànic tant per a interiors com exteriors. Fusteria interior amb portes llises massisses DM lacades blanques, portes interior de pas enrassades, manetes de disseny, armaris de portes practicables llises CARRÉ. Tancaments d'alumini gris grafit amb ruptura de pont tèrmic, vidres tipus Climalit baix emissiu i persianes motoritzades al menjador sala-d'estar amb polsador. Sortida a terrassa (7m2 aprox.) Calefacció amb gas natural. Control termostàtica programable. Banys equipats amb mobles de bany, aixetes marca GROHE, plat de dutxa acrílic amb mampara de vidre, sanitaris marca ROCA i tovallolers. Pre-instal·lació de rentadora i aire a condicionat. Ascensor hidràulic amb portes automàtiques. Video-porter. Comunitat de 8 pisos. Possibilitat de plaça d'aparcament i traster al mateix edifici. Informa't sense cap compromís.

 • 3
 • 2
 • 84 m2

PREU: 175.000€

185.000€

Carrer Barri de la Salut - Manlleu

Nova promoció! Pisos amb terrassa en venda a Manlleu

Nova promoció de CODOL. Pisos situats a la zona de les piscines de Manlleu, al barri de La Salut. Bloc d'obra vista situat darrera el Mes K Pa amb accés pel carrer Miriana. Planta baixa. Disposa de 3 habitacions (1 tipus suite amb bany, 1 doble i 1 individual). Pisos equipats amb armaris i electrodomèstics (forn, microones, nevera i rentaplats). Cuina de disseny amb mobles fins al sostre, encimera de silestone i sòcols blancs. Barra alta per posar-hi tamburets. Tiradors integrats, nevera i rentaplats integrades, aixetes monocomandament, pica inox sota encimera i placa d'inducció. Campana decorativa. Il·luminació integrada al sostre amb llums Led, mecanismes de la marca SIMON. Terres de gres porcellànic tant per a interiors com exteriors. Fusteria interior amb portes llises massisses DM lacades blanques, portes interior de pas enrassades, manetes de disseny, armaris de portes practicables llises CARRÉ. Tancaments d'alumini gris grafit amb ruptura de pont tèrmic, vidres tipus Climalit baix emissiu i persianes motoritzades al menjador sala-d'estar amb polsador. Sortida a terrassa (55 m2 aprox.). Calefacció amb gas natural. Control termostàtica programable. Banys equipats amb mobles de bany, aixetes marca GROHE, plat de dutxa acrílic amb mampara de vidre, sanitaris marca ROCA i tovallolers. Pre-instal·lació de rentadora i aire a condicionat. Ascensor hidràulic amb portes automàtiques. Video-porter. Armaris encastats. Seguretat a les finestres exteriors. Comunitat de 8 pisos. Possibilitat de plaça d'aparcament i traster al mateix edifici. Informa't sense cap compromís.

 • 3
 • 2
 • 87 m2

PREU: 185.000€

175.000€

Carrer Barri de la Salut - Manlleu

Nova promoció! Dúplex amb terrassa en venda a Manlleu

Nova promoció de CODOL. Dúplex situats a la zona de les piscines de Manlleu, al barri de La Salut. Bloc d'obra vista situat darrera el Mes K Pa amb accés pel carrer Miriana. Planta tercera. Disposa de 2 habitacions dobles i 1 bany complet i un estudi (3ª habitació). Equipats amb armaris i electrodomèstics (forn, microones, nevera i rentaplats). Cuina de disseny amb mobles fins al sostre, encimera de silestone i sòcols blancs. Tiradors integrats, nevera, rentaplats i campana integrades, aixetes monocomandament, pica inox sota encimera i placa d'inducció. Il·luminació integrada al sostre amb llums Led, mecanismes de la marca SIMON. Terres de gres porcellànic tant per a interiors com exteriors. Fusteria interior amb portes llises massisses DM lacades blanques, portes interior de pas enrassades, manetes de disseny, armaris de portes practicables llises CARRÉ. Tancaments d'alumini gris grafit amb ruptura de pont tèrmic, vidres tipus Climalit baix emissiu i persianes motoritzades al menjador sala-d'estar amb polsador. Sortida a terrassa (22 m2 aprox.). Vistes privilegiades. Calefacció amb gas natural. Control termostàtica programable. Bany equipat amb moble de bany, aixetes marca GROHE, plat de dutxa acrílic amb mampara de vidre, sanitaris marca ROCA i tovalloler. Pre-instal·lació de rentadora i aire a condicionat. Ascensor hidràulic amb portes automàtiques. Video-porter. Armaris encastats. Comunitat de 8 pisos. Possibilitat de plaça d'aparcament i traster al mateix edifici. Informa't sense cap compromís.

 • 3
 • 1
 • 74 m2

PREU: 175.000€

75.000€

Carrer Barri de la Salut - Manlleu

Pis d'obra nova en venda al barri de la Salut de Manlleu

Pis nou situat al barri de la Salud de Manlleu, a prop de les piscines i de tots els serveis. Zona tranquil·la. Disposa de 2 habitacions (1 doble + 1 individual), menjador-sala d'estar amb la cuina oberta i 1 bany complet amb plat de dutxa. Acabats de qualitat. Terres de gres ceràmic. Fusteria interior de faig. Mecanismes marca SIMON. Tancaments d'alumini. Porter automàtic. Edifici amb ascensor. Informa't sense cap compromís.

 • 2
 • 1
 • 53 m2

PREU: 75.000€

119.000€

Carrer Santiago Rusiñol - Manlleu

Pis i pàrquing en venda a Manlleu

Pis en planta baixa, ubicat en una zona tranquil·la amb molts espais verds a prop del centre. Disposa de una superfície útil de 80 m2 amb ampli menjador-estar, cuina, 2 habitacions (1 doble i 1 individual) i 1 bany complert. Acabats de qualitat i amb terres de parquet natural. Plaça d'aparcament inclosa en el preu. Hipoteca Jove. Entrada desde 21.450€, quota desde 390€/mes, finançament condicionat a l'aprovació de l'entitat financera.!

 • 2
 • 1
 • 80 m2

PREU: 119.000€

139.000€

Carrer Santiago Rusiñol - Manlleu

Pis i pàrquing en venda a Manlleu

Fantàstic pis molt lluminós, a prop del centre i ubicat en un entorn tranquil, amb bones vistes i molts espais verds i amb una superfície útil de 89 m2. Disposa de ampli menjador-estar amb sortida a balcó, cuina, 4 habitacions (1 suite amb bany, 1 doble i 2 individuals); 1 bany complert. Acabats de qualitat i amb terres de parquet natural. Plaça d'aparcament inclosa en el preu. Hipoteca Jove. Entrada desde 24.950€, quota desde 455€/mes, finançament condicionat a l'aprovació de l'entitat financera. Informi's!

 • 4
 • 2
 • 89 m2

PREU: 139.000€

119.000€

Carrer Santiago Rusiñol - Manlleu

Pis i pàrquing en venda a Manlleu

Pis en planta baixa, ubicat en una zona tranquil·la amb molts espais verds a prop del centre. Disposa d'una superfície útil de 79 m2 amb ampli menjador-estar, cuina, 2 habitacions (1 doble i 1 individual) i 1 bany complert. Acabats de qualitat i amb terres de parquet natural. Plaça d'aparcament inclosa en el preu. Hipoteca Jove. Entrada desde 21.450€, quota desde 390€/mes, finançament condicionat a l'aprovació de l'entitat financera. Informi's!

 • 2
 • 1
 • 79 m2

PREU: 119.000€

144.000€

Carrer Santiago Rusiñol - Manlleu

Pis i pàrquing en venda a Manlleu

Fantàstic pis amb molta llum natural, ubicat en un entorn tranquil, amb bones vistes i molts espais verds, amb una superfície útil de 98 m2, disposa de ampli menjador-estar amb sortida a balcó, cuina, 3 habitacions (1 suite amb bany, 1 doble i 1 individuals); 1 bany complert. Acabats de qualitat i amb terres de parquet natural. Hipoteca Jove. Entrada desde 25.700€, quota desde 472€/mes, finançament condicionat a l'aprovació de l'entitat financera. d'aparcament inclosa en el preu. Informi's!

 • 3
 • 2
 • 98 m2

PREU: 144.000€

139.000€

Carrer Santiago Rusiñol - Manlleu

Pis i pàrquing en venda a Manlleu

Fantàstic pis molt assolellat, a prop del centre i ubicat en un entorn tranquil, amb bones vistes i molts espais verds. Amb una superfície útil de 92 m2, disposa de ampli menjador-estar amb sortida a balcó, cuina, 4 habitacions (1 suite amb bany, 1 doble i 2 individuals); 1 bany complert. Acabats de qualitat i amb terres de parquet natural. Plaça d'aparcament inclosa en el preu. Hipoteca Jove. Entrada desde 24.950€, quota desde 455€/mes, finançament condicionat a l'aprovació de l'entitat financera. Informi's!

 • 4
 • 2
 • 92 m2

PREU: 139.000€


Resolem tots els teus dubtes i t’acompanyem en tot el procés.