Còdolgestió
LLISTAT D'ENTRADES / Prepara el teu pis per a llogar-lo

Prepara el teu pis per a llogar-lo

Ja saps que a Codolgestió no busquem llogaters per al teu pis... perquè ja els tenim. També deus saber que ens encarregarem de la promoció del mateix des de l'inici: des d'una primera sessió fotogràfica que ressalti les seves virtuts.


Però hi ha una cosa que no podem fer per tu, i és preparar el pis per a llogar-lo. Això sí: el que sí que podem és aconsellar-te com fer-ho.


Decorar l'habitatge que vols llogar et servirà per a donar encant a la casa i aconseguir que alguns espais semblin una mica més grans del que realment són. Veuràs que amb molt poca inversió el pis resultarà molt més atractiu i segurament pots llogar-lo molt més ràpid i fins i tot per una mica més del que pensaves. En realitat es tracta de crear un interior agradable i acollidor, en el qual els futurs inquilins ràpidament s’hi vegin vivint.


Hi ha maneres de fer que un pis de lloguer sigui atractiu per a moltes més persones. Heus aquí algunes claus:


1) Pensa en una selecció de mobles essencials:


No fa falta que deixis totes les habitacions repletes de mobles. En realitat, només és necessari que incloguis en el pis alguns mobles essencials, que t'ajudin a donar vida a l'habitatge, però que no el sobrecarreguin. Recorda sempre: menys és més.


2) Aposta per una decoració i una pintura neutres:


Estaria bé que aprofitis el moment previ a posar el pis en lloguer per a pintar. En aquest cas, has de triar tonalitats neutres: el blanc, el beix o el pedra suau són les millors opcions. Si vols afegir un toc de contrast, pots optar per algunes peces decoratives o tèxtils en tons suaus.


 



3) Tria colors blancs i fins i tot miralls


Tant si l'habitatge és petit com a gran, els blancs t'ajudaran a donar més espai i lluminositat a l'habitatge. Buida les finestres i instal·la algun mirall per a donar continuïtat a les estades.


4) Fes una petita inversió en decoració nova


Fer una petita inversió en detalls decoratius poden donar el gir que necessites al pis que vols llogar. Pot ser que uns tèxtils de qualitat donin el toc estrella que necessites.


5) Tria mobles clàssics o atemporals


Els mobles que triïs han de tenir un disseny atemporal. Cuida que no siguin peces que passin ràpidament de moda. Que tinguin colors neutres i combinin unes línies de disseny clàssiques, però amb un estil modern i actual.


6) Afegeix un toc de vida i color amb flors


La decoració no ha de ser carregosa, perquè serà el llogater qui  l’ompli amb les seves pertinences i accessoris favorits. Si vols afegir encant a un habitatge pots fer-ho a través de flors naturals o plantes d'interior. Veuràs que incorporant-les a qualsevol estada afegeixes un toc de color sense sobrecarregar.


 



I de tota la resta, ens n'encarreguem nosaltres!

Resolem tots els teus dubtes i t’acompanyem en tot el procés.