Còdolgestió
LLISTAT D'ENTRADES / Renova la decoració de casa amb les fotos de les vacances

Renova la decoració de casa amb les fotos de les vacances

La digitalització de la fotografia ens permet immortalitzar centenars de moments de les nostres vacances. Però, sovint, l'excés resulta contraproduent: acabem sense tornar a elles. Us fem una proposta: feu una selcció, imprimiu-les i aprofiteu per renovar la decoració de la casa. Aquí teniu unes cinc idees súper interessants!


1. En blanc i negre sobre el sofà


Grans fotos en blanc i negre, no hi ha manera més elegant de vestir la paret de darrere del sofà. Perquè la composició quedi equilibrada col·loca les fotos més grans en els extrems.



2. Combinacions amb peces de fusta


Ja saps que si alguna cosa caracteritza a la fusta és la calidesa que aporta, tant en sòls com en parets. Aquesta proposta que ha sabut combinar amb encert làmines emmarcades amb lletres de fusta i simbologia. El resultat és aquesta coqueta composició que no et canses de mirar.



3. La paret dels viatges


Els viatges poden ser el nexe d'unió de les fotos que decoren la paret de l'aparador. Juga amb una composició en forma de rectangle (les formes geomètriques senzilles sempre donen més sensació d'ordre). I no tinguis por de 'personalitzar' una mica les fotos. En aquest cas, per exemple, la més gran s'ha pintat lleument amb esprai rosa.



4. Composició de tendència


Presa nota d'aquesta composició guanyadora que veuràs repetida a les cases dels instagramers: quadres recolzats  la paret + marcs de fotos + gerro amb flors. És una fórmula que funciona molt bé sobre escriptoris o còmodes i amb la qual aconseguiràs ambients càlids i acollidors.



5. En clau de festa


Calendaris, decoració mural, imants personalitzats, tires de fotoràpid… Imprimeix les teves fotos en suports diferents i diverteix-te a l'hora de distribuir-les per la casa: en el saló, en la nevera de la cuina, en el dormitori… Aquesta garlanda fotogràfica amenitzarà el teu escriptori amb els millors moments viscuts amb els teus. Si li poses una tira led a més s'il·luminarà de nit.


Resolem tots els teus dubtes i t’acompanyem en tot el procés.