Còdolgestió
LLISTAT D'ENTRADES / Setembre: el mes ideal per deixar la casa com nova

Setembre: el mes ideal per deixar la casa com nova

Setembre és el mes ideal per als canvis en tots els sentits. Tornem a casa amb les piles carregades, amb nous projectes i amb la motivació ben alta. Per això, és el moment perfecte per a deixar la llar com nova: fer una neteja a fons, prepara-la per a l’hivern, fer canvis en la decoració… Però, per on començar?


Sens dubte, per la neteja. Alliberar-nos de les andròmines acumulades durant l'any i netejar els racons ens procura una sensació de benestar que no té preu. Setembre és el moment perfecte per a marcar-nos un “Marie Kondo” en tota regla i desfer-nos d'allò que no ens aporta felicitat.



Segon: el canvi d'armari. Guardar les peces súper estiuenques i acolorides i començar a treure aquelles d'entretemps, tenint en compte que el fred arriba sense avisar i després tot són preses.  D'altra banda pots aprofitar aquest canvi d'armari per a anar traient la roba de llit i les mantes de menjador, o, si més no, deixar-les a mà.


Setembre també és el moment ideal per a reparar aquelles petites coses que hem anat deixant passar: un interruptor, aquest test trencat, aquella aixeta que sembla que degota… revisa totes les estades de la teva casa. Si no hi ha reparacions a fer, pots aprofitar per a dur a terme algunes millores, com el sòl (polir, canviar, envernissar…) o les teves parets (pintar o empaperar).



I ara sí, arriba el moment més plaent, el de preparar la decoració tardorenca… Pots fer especial èmfasi en els colors i les textures, optant per la calidesa.


I així, està clar que començaràs setembre amb bon peu!

Resolem tots els teus dubtes i t’acompanyem en tot el procés.