Còdolgestió
LLISTAT D'ENTRADES / Trucs per donar alegria a la teva llar

Trucs per donar alegria a la teva llar

Els dies s'allarguen, pluja i sol s'alternen sense parar, han florit els ametllers i les primeres violetes… Sí, la primavera ens saluda des de la cantonada i ens ha d’agafar preparats. Com no tenim encara més remei que passar bastant de temps a casa, per què no li donem un toc d'alegria que sigui una benvinguda a l'estació més esperada de totes? Heus aquí uns trucs senzills que  t'ajudaran a donar un aire fresc a la teva llar.



  • Ordre és sinònim de pau


El caos que t'embolica sempre incrementa el que pugui haver-hi dins del teu cap. Imagina arribar a casa i trobar-ho tot net i ordenat. No et venen ganes de sospirar de pur plaer? Sabem que no és fàcil treure temps lliure, però aposta llavors pel minimalisme (tira allò que ja no et serveix i tot el que et destorbi!) i per la prevenció, és a dir, mantenir la casa tal com t'agrada trobar-la sobre la marxa, cada vegada que utilitzis algun espai.




  • Els tons suaus són els teus aliats


Les tonalitats suaus són el combo perfecte entre alegria, calma i tranquil·litat. Una molt bona combinació és la que uneix un verd o un blau molt molt clars amb blanc o amb beix: és jovial alhora que relaxant i, a més, original. Alguns tons, com el vermell, són massa energètics, és millor no abusar d'ells perquè a la llarga solen cansar.




  • En el teu saló, canvia aquells detalls que ho fan tot


Canvia la funda del sofà i els coixins, compra una catifa gran i bonica, guarda d'una vegada per sempre aquests souvenirs que tenen algun valor sentimental però cap ni un d’estètic… Renovar per fora és una mica renovar-se per dins, i hi ha detalls que ho canvien tot. Pren la decisió de donar un gir a la decoració del teu saló i la il·lusió farà la resta.




  • Les plantes: mai són suficients


Si hi ha una cosa que aporta alegria i vitalitat a un ambient són les plantes. Pensa-ho: són vida! I ens donen més del que imagines, perquè, a més de ser precioses, el fet de cuidar-les i preocupar-nos per elles ens nodreix l'ànima.




  • Adéu a les llums de Nadal? Només a les de Nadal


Sabies que, en temps de guerra a Europa, les llums significaven la pau? La llum càlida, tènue i ben repartida triplica la calidesa d'una llar. A més, hi ha garlandes LED realment econòmiques que pots col·locar en qualsevol lloc de la casa, ideals per al saló o els dormitoris, i que faran que l'espai sigui molt més acollidor.




  • Inverteix en art


No t'arruïnis, no és necessari. Comprar als artistes que tenim a prop ja és comprar art o peces d'autor, alhora que donar oportunitats i apostar pel nou. No importa el què: només tracta que tingui ànima, i, si és una peça d'autor, és més que probable que la tingui.




  • Usa l'aromateràpia


Que no és el mateix que un ambientador… És molt més. L'aroma de les espelmes naturals (n'hi ha de soia o de cera d'abella, que no contenen parafines) i dels olis essencials no només disperses les teves fragàncies favorites per tota la casa, sinó que afavoriran el teu ànim.



 

Resolem tots els teus dubtes i t’acompanyem en tot el procés.